Lumen Pudotuspalvelu

Lumen pudotuspalvelu suojaa kattorakenteita

Lumen pudotuspalvelu

Ilmastonmuutos on vaikuttanut varsinkin Uudenmaan lumenpudotustarpeisiin viime vuosina. Ilmiö on tuonut mukaanaan myös yllättäviä ja äkillisiä käänteitä säässä joka vaikuttaa siihen että omakotitaloasukkaat, isännöitsijät sekä huoltoyhtiöt eivät voi helposti ennakoida esimerkiksi lumenpudotustarpeita tulevalle talvelle. 

Lumenpudotuksen tarvetta ei tarvitse paljoa suomalaisille perustella koska kuten kaikki tiedämme lumen paino rasittaa kattoa ja pakkautunut ja jäätynyt lumi rikkoo rakenteita ja esimerkiksi sadevesikouruja. Kaiken lisäksi katolta tippuva jää ja lumi on hengenvaarallista asukkaille ja ohikulkijoille. Hoidetaan homma siis kunnolla. 

Lumenpudotus on ammattitaitoa vaativaa hommaa, tarvitaan osaamista,turvavälineitä, ymmärrystä riskeistä sekä kokemusta jotta lumenpudotus ei vaaranna asukkaita eikä lumenpudottajia. Ammattilaisella on myös vakuutukset ja osaaminen hallussa joten työ sujuu tehokkaasti ja luotettavasti. 

Aloita suunnittelu hyvissä ajoin, älä anna talven yllättää

Aloitamme talvikauden lumenpudotusvalmistelut jo lokakuussa, jolloin aloitamme lumenpudotussuunnitelmien tekemiset niin kotitalouksille kuin isännöitsijä ja huoltoyrityksillekin. 

Palveluistamme voi toki vieläkin valita normaalit lumenpudotuskeikat tuntihinnalla suoritettuna. Suosittelemme kuitenkin suunnitelman tekemistä koska näin turvaat sujuvat työt ja asukkaiden mukavuuden ja turvallisuuden tulevana kautena. 

OKT lumenpudotussuunnitelma

Tilaa Lumenpudotussuunnittelma omakotitalolle tästä kiinteään hintaan 90 € + alv

Taloyhtiön lumenpudotussuunnitelma

Tilaa Lumenpudotussuunnitelma tästä kiinteään hintaan 260 € + alv ( hinta per katto mikäli sinulla on useampia kohteita ota yhteyttä [email protected] tai soita num)​

Korjaustyöt

Kattorakenteiden ja vesikourujen korjaus ja kiinnitystyöt 35€/h/työntekijä + alv

Lumenpudotukset tuntitöinä

Tilaa lumen pudotus tuntitöinä 40€+ alv / työntekijä. Lumenpudotukset eivät sisällä poisvientiä. Muista sopia poisvienti kanssamme etukäteen.

Lumenpudotussuunnitelma:

  • Kartoituskäynti jossa kiivetään katolle ja hahmotetaan hyvät pudotus ja poisvientipaikat
  • Katon kunnon ja materiaalin kartoitus
  • Katon ja pudotus ja poisvientipaikkojen valokuvaus ja dokumentointi
  • Kameralaitteiden asennus katolle KK-maksullisena palveluna 
  • Kirjallinen lumenpudotussuunnitelma ( sis kuvat) ja toimittaminen asiakkaalle)
  • 15% alennus Telinetiimin suorittamista kauden 2020-2021 lumitöistä ( kameravalvonnan tilanneille -20%)

Lumenpudotus suunnitelma
yksityisille

90€
+alv.

Lumenpudotus suunnitelma taloyhtiöille

260€
+alv.

Tuntityöt

40€ +alv./tunti/henkilö

Ennakoi jo kevään ja kesän kattohoidot!

Katon ja rännien suunnitelmallinen hoito on helppo tapa lisätä kourujen ja katon elinikää, suoritamme myös kattojen ja vesikourujen hoitosuunnittelupalvelua, näissä käymme läpi vuosittaiset suositeltavat toimenpiteet ja teemme yksilöllisen huoltosuunnitelman.

Hoitosuunnittelu sisältää aina selkeän kirjallisen suunnitelman lisäksi myös kuvamateriaalia ja selkeitä ohjeita jotta työt sujuvat tekijältä vuoden mittaan helposti. Teemme myös erikoissuunnitelmia lumenpudotuksesta, jossa tärkeimpinä elementtejä ovat asukkaiden sekä lumenpudottajien turvallisuudesta huolehtiminen sekä pudotuspaikkojen ja poisvientipaikkojen suunnitteleminen niin, ettei asuminen häiriinny. Halutessanne teemme suunnitelmien perusteella myös vuosipalvelutarjouksen suunnitelmien toteuttamisesta. Kauttamme voit tilata tarvittavat katto ja vesikouru korjaus, purku sekä huoltotyöt suunnitelman mukaisesti.

 

 

Hoitosuunnittelu

Kattohuoltosuunnitelma

Huolehdi katostasi kokonaisvaltaisesti! Tilaa nyt katon huoltosuunnitelma, jonka avulla pysyt aina ajantasalla tehtävistä töistä ja aikatauluista. Lisäksi Teemme nämä tehtävät puolestanne ja saatte keskittyä itse olennaiseen.

Huolehdi katosta kokonaisvaltaisesti

Isännöitsijä ja Huoltoyhtiö tilaa Kattohoitosuunnittelupalvelu tästä kiinteään hintaan 350€ + alv. Hinta on per katto, pyydä tarjous laajempiin kokonaisuuksiin! Tilaa Omakotitalon kattohoitosuunnitelma tästä kiinteään hintaan 120€ + alv
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

MA - PE 09:00 - 20:00